Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, με τον διακριτικό τίτλο Chateau Julia, ιδρύθηκε το 1992 στην Αδριανή Δράμας. Αποτελεί εξέλιξη μιας μικρής οικογενειακής οινοποιίας που ξεκίνησε να παράγει μικρές ποσότητες στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Ξεκινώντας από αυτόν τον προσωπικό αμπελώνα των 100 περίπου στρεμμάτων, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε. έφτασε σήμερα να καλλιεργεί περίπου 2200 στρέμματα, όπου ευδοκιμούν οι ευγενέστερες διεθνείς και ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών, διατηρώντας χαμηλές αποδώσεις ώστε να διασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή ποιότητα της πρώτης ύλης.

Η έδρα και τα κεντρικά της γραφεία είναι στην Αδριανή Δράμας, σε μια συνολική επιφάνεια που αγγίζει τα 13.000 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα πρότυπο αρχιτεκτονικά οινοποιείο, αποστακτήριο, υπόγειες κάβες παλαίωσης και χώρους υποδοχής.

Στον τομέα των διεθνών βραβεύσεων στους μεγαλύτερους και εγκυρότερους διαγωνισμούς ανά τον κόσμο το Κτήμα έχει να επιδείξει μια σημαντικότατη συλλογή άνω τον 700 βραβείων και διακρίσεων, μεταξύ των οποίων πολλά χρυσά μετάλλια.

Ιστοσελίδα: http://www.domaine-lazaridi.gr

Powered by honeybee.gr | Copyright © 2017 Wines of Drama | All rights reserved.